i did a thing

19 November 2017So yeah, this happened. I got a pair of scissors, a comb, and some bobby pins and cut myself bangs yesterday. Perhaps it was stupid to a) cut my own bangs b) cut my own bangs 2 hours before an important party. But who cares, they turned out just the way I planned and cutting them was surprisingly easy (thank you YouTube for teaching me all the important life skills). The first cut was so goddamn awful and one of the most stressful things I've done in my life for a while, haha. But after that it was easy; I first cut my bangs pretty long and thin, and then added some more hair and cut them shorter. My hair is surprisingly dark nowadays and I hadn't even realized it before this, but I actually like the current color quite a lot. So long story short; I cut myself bangs and couldn't be happier!

Jeps, nyt pääsi käymään näin. Ostin sakset, kamman ja pinnejä, ja leikkasin itselleni otsiksen eilen. Ehkä oli tyhmää a) leikata itse otsatukka b) leikata itse otsatukka 2 tuntia ennen tärkeitä juhlia. Mutta hällä väliä, otsiksesta tuli just sellainen kuin toivoinkin ja sen leikkaaminen oli yllättävän helppoa (kiitos YouTube kun opetat mulle kaikki tärkeimmät taidot mitä elämässä tarvii). Ensimmäinen nipsaisu oli ihan hemmetin hirveää ja yksi stressaavimmista jutuista mitä oon hetkeen tehnyt, haha. Mutta sen jälkeen se olikin helppoa: leikkasin otsiksen ensin melko pitkäksi ja ohueksi, ja sitten lisäsin vähän hiusta ja lyhensin pituutta. Mun hiukset on nykyään yllättävän tummat ja en ollut edes tajunnut sitä ennen tätä, mutta tää nykyinen väri on itseasiassa tosi kiva. Joten long story shot: leikkasin itselleni otsiksen ja en voisi olla tyytyväisempi!

6 comments

 1. Sullehan sopii tosi hyvin otsatukka! :)<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiitos! <3 Mä oon ihan rakastunut tähän!!

   Delete
 2. Onpa kiva toi otsis! Mä en olisi varmaan uskaltanut itselleni leikata, ei oo niin suuri luotto omaan saksikäteen :D Mut sä onnistuit kyllä upeesti omas kans ♥

  ♥: Linda/Revontulipalo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! <3 Hahah ehkä olisi pitänyt miettiä kahdesti, mut meni jo! :--D

   Delete
 3. Toihan sopii sulle aivan mielettömän hyvin! Hyvältä näyttää :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii kiitos <33 Olisi pitänyt uskaltaa leikata tää aiemmin!!

   Delete

© 2avlt5. Design by FCD