bangs bangs bangs

11 November 2017


X,X

It's been years since the last time I had bangs. My mom used to decide my haircut when I was a kid, so I grew up with a bob and bangs. As soon as I was allowed to make my own decisions with my hair, I got rid of the bangs and let my hair grow. Next time I decided to get bangs I was around 12yo and had them for a couple of years. To be fair, my hair looked pretty bad lol. My bangs were asymmetrical and short, but it was the thing back then. After that my hairstyle hasn't changed much. I have a typical nordic hair, meaning it's quite thin and fragile. And so slippery it's hard to do any hairdos lol. The longer my hair gets the flatter it looks, so I tend to keep it around shoulder length. I start graving bangs every now and then (long bob with messy bangs looks sooooo good!), but so far I haven't had the balls to do anything about it. However, now I'm slowly starting to get sick of my hair cause it's so boring and bangs start to seem like a fairly good idea. Idk perhaps I'll finally get them done or then just continue playing with the idea. We'll see.

Siitä on jo vuosia kun mulla on viimeksi ollut otsatukka. Äiti päätti aina mun hiuksista kun olin lapsi, joten oikeastaan koko lapsuuden ajan mulla oli polkkatukka ja otsis. Heti kun sain itse päättää tukastani, kasvatin otsiksen pois ja annoin tukan kasvaa pituutta. Seuraavan kerran päätin leikata otsatukan kun olin about 12v ja mulla olikin otsis pari vuotta. Näin jälkikäteen kuvia katsellessa mun hiukset oli aika hirveät, haha. Mun otsatukka oli vino ja lyhyt, mutta siihen aikaan se oli se juttu. Sen jälkeen mun hiukset ei ole muuttuneet paljoa. Mulla on tyypillinen pohjoismainen hiuslaatu, eli aika ohut ja hauras. Ja niin liukas että kampauksien tekeminen on vaikeaa lol. Mitä pidempi mun tukka on sitä littanammalta se myös näyttää, joten yleensä pidän mun hiukset about hartiapituudella. Mulle tulee otsiskuume aina silloin tällöin (pitkä polkka otsiksella näyttää niiiiin hyvältä!), mutta toistaiseksi mä  en ole uskaltanut tehdä mitään sen eteen. Nyt mä olen kuitenkin pikku hiljaa taas kyllästynyt mun tukkaan ja otsis alkaa taas tuntua todella hyvältä idealta. Kuka tietää, ehkä mä vihdoin uskallaudun leikkaamaan otsiksen tai sitten vain jatkan haaveilua niin kuin aina ennenkin.

4 comments

 1. sulle kyl sopis hyvin otsis, just tollanen tasainen ku mitä nois kuvissa on! eikä sen poiskasvattaminen just hartiapituiseen tukkaan kestä kovin kauaa. toki kannattaa miettiä ne plussat ja miinukset ennen kuin tarttuu saksiin (tai no mee mieluummin kampaajalle :D), mut elämä on kuitenki lyhyt :) itellä oli vastaava tilanne ku olin pitkään monta vuotta haaveillu tummasta tukasta koko elämäni vaaleahkona oltuani, kelasin et pilaan hiukset jos ei sovikaan sitte mut oon kyl niin tyytyväinen et värjäsin ja oon viihtyny tässä värissä. ja sitä paitsi, hiusta se vaan on :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah mä itseasiassa just mietin että jos leikkaisin itse :--D Ehkä pitäisi kuitenkan mennä kampaajan osaaviin käsiin... Mut oon ihan samaa mieltä, se on vaan hiusta ja se kyllä kasvaa :-D Oli lopputulos kuinka kauhea tahansa, aika kyllä korjaa sen! Ja nythän on talvi niin voi käyttää pipoja :--D

   Delete
 2. Mun mielestä sulle voisi tosiaankin sopia sellainen hieman rikottu tasaotsis! Kannattaa ehdottomasti kokeilla, koska hius on onneksi kasvava luonnonvara :> Onhan otsatukassa tietysti ne varjopuolensa, mutta olisi varmasti mukavaa vaihtelua jos et ole kauheasti muuttanut tyyliäsi viimeaikoina hiusten suhteen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo sellanen just olis tosi kiva!! Otsiksessa on kyllä ärsyttäviäkin puolia, kuten se että treenatessa se on huomattavasti hankalampi kuin kokopitkä tukka, tai se miten se välillä on ihan pirun sähköinen talvella :--D Puhumattakaan siitä kun sitä yrittää kasvattaa pois ja se on koko ajan silmillä hahah. Mutta on siinä niin paljon hyvääkin ja vaihtelu virkistää ;-)

   Delete

© 2avlt5. Design by FCD