london july2017

31 July 2017

DSC_4672-2_a_koko
DSC_4700_koko
DSC_4649-2_koko
DSC_4754-5_koko
I got back to Finland last night and oh boy am I tired! London was amazing as always and this trip differed a lot from our January's trip. This time we just wandered around the city and didn't even go to see the main tourist spots like the London Eye and Tower Bridge (and I still haven't seen the Buckingham Palace lol). Okay, we still went to Covent garden to see Neal's Yard and to Camden, haha.
Tulin takaisin Suomeen viime yönä ja voi juma että mua väsyttää! Lontoo oli upea niinkuin yleensäkin ja tää reissu oli varsin erilainen tammikuun reissuun verrattuna. Tällä kertaa me käppäiltiin ympäri kaupunkia ja ei edes menty katsomaan suosituimpia turistikohteita kuten the London Eyeta ja Tower Bridgea (ja en ole vieläkään nähnyt Buckingham Palacea lol). Okei käytiin me silti Covent gardenissa tsekkaamassa Neal's Yard ja Camdenissa, haha.
DSC_4670-2_koko
DSC_4738_koko
DSC_4719-2_koko
DSC_4675-3_koko
This time we had an Airbnb room in East London. We got it for super cheap cause it was just a single room with a shared kitchen and bathroom. Other residents lived there permanently but we met only two of them. It was actually pretty cool to live in a shared flat and I'm definitely gonna do that again in future; it's A LOT cheaper and (almost) just as comfortable as having the whole apartment on yourself. We met only two of our neighbours and both of them only once, so it didn't even feel like sharing the flat with other people. We didn't have time to go to East London in January, so I was very excited to stay there this time. We walked to Shoreditch on my birthday to eat in a small Korean restaurant called On The Bab. Food was excellent but the place was soooo tiny, haha. But I'd definitely go there to eat again aaahh. Shoreditch was full of vintage shops and other tiny boutiques, and it's definitely one of my favorite places in London.
Tällä kertaa meillä oli Airbnb huone Itä-Lontoossa. Me saatiin se tosi halvalla koska se oli vaan yksi huone ja jaettiin kylppäri ja keittiö muiden asukkaiden kanssa. Oli itseasiassa aika siistiä asua solukämpässä ja haluan ehdottomasti yöpyä näin uudestaan tulevaisuudessa; se on PALJON edullisempaa ja (melkein) yhtä mukavaa kuin se, että olisi koko kämppä itsellään. Me tavattiin kerran vaan kaksi meidän naapureista, joten ei tuntunut edes siltä että jaettaisiin kämppä muiden kanssa. Me ei keritty viettämään yhtään aikaa Itä-Lontoossa viime reissulla, joten oli mahtavaa yöpyä siellä tällä kertaa. Me käveltiin Shoreditchiin mun synttärinä syömään pieneen korealaiseen ravintolaan nimeltä On The Bab. Ruoka oli erinomaista mutta paikka ihan super pieni, haha. Mutta menisin sinne kyllä ehdottomasti uudestaan syömään aaahh. Shoreditch oli täynnä vintage kauppoja sun muita pikkuputiikkeja, ja se on ehdottomasti yksi mun lemppari alueista Lontoossa.
DSC_4657-3_koko
DSC_4654-2_a_koko
DSC_4748_koko
DSC_4714_koko
We ate mostly Asian food and went to China town twice lol (and I learned to eat with chopsticks!!!!). We also visited the Science Museum (it was full of screaming children) and Anesthesia Museum, and also the British Museum very briefly. We walked through one of the exhibition rooms and decided it wasn't for us, haha.
Me syötiin pääasiassa aasialaista ja käytiin Chinatownissa kahdesti lol (ja opin syömään syömapuikoilla!!!!). Me käytiin myös Science Museumissa (se oli täynnä kiljuvia lapsia) ja anestesia museossa, ja myös British Museumissa pikaisesti. Me käveltiin yhden näyttelyhuoneen läpi ja todettiin ettei se ollut meille, haha.
DSC_4749_koko
DSC_4666_koko
DSC_4723_koko
DSC_4646_koko
'Please stop writing "NAT HAS HERPES" on this wall...'
On our last day, we took the Tube and travelled to the Kew gardens. We ended up spending 3 hours there cause the place was so damn huge. After that we went to Camden to eat and chill, and I had some a m a z i n g falafel pita again (I had it in January, too lol). Cookies and Scream in Camden unfortunately took some damage in Camden fire and remains closed, but luckily their shop in Holloway is still going strong.
Meidän vikana päivänä hypättii metroon ja matkustettiin Kew gardensiin. Me oltiin siellä lopulta kolmisen tuntia koska se alue oli niiiin iso. Sen jälkeen mentiin Camdeniin syömään ja chillaamaan, ja mä sain taas maistaa m a h t a v a a falafel pitaa (söin sitä myös tammikuussa lol). Camdenin Cookies and Scream otti vähän osumaa Camdenin palossa ja on edelleen suljettu, mutta onneksi niiden kahvila Hollowayssa on edelleen voimissaan. 
DSC_4752-5_koko
DSC_4731_koko
DSC_4701_koko
DSC_4652-2_koko
London is amazing but I think I love the English countryside even more. It's so green and peaceful, and all those little towns are so damn adorable. I (again) didn't take any pictures there, but just take my word lol.
Lontoo on upea mutta musta tuntuu että rakastan englannin maaseutua vielä enemmän. Se on niin vihreää ja rauhallista, ja kaikki pienet kaupungit on niin pirun söpöjä. En (taaskaan) ottanut yhtään kuvia sieltä, mutta uskokaa mua lol.
DSC_4681_koko
DSC_4662_koko
DSC_4743_koko
DSC_4683_koko
DSC_4729_koko
DSC_4692_koko

8 comments

 1. Lontoo on kyllä aivan ihana kaupunki ♥ Oon käynyt siellä kerran ja silloin olin siellä vain kolme päivää, joten kiertelemistä olisi todellakin vielä jäljellä. Tosi kivoja kuvia!

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ♥ Lontoossa on niin paljon kaikkea, että siellä saisi aina kulutettua vaikka miten paljon aikaa! Kiitos ♥

   Delete
 2. Oi miten upeita otoksia! Lontoo on niin upea paikka<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iso kiitos! Se on kyllä aivan ihana kaupunki ♥

   Delete
 3. Ihana ihana Lontoo! Ihan tulee ikävä takaisin näitä kuvia katsellessa. Itsekin pistäydyin kesäkuun lopulla Lontoossa ja Shoreditch oli kyllä kerrassaan ihana :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi toivottavasti oli ihana reissu! :-) Shoreditch ja muutenkin itäinen Lontoo on ihanaa ja erilaista!

   Delete
 4. No jos ei Lontoo oo aiemmin houkuttanu tarpeeksi niin näiden kuvien jälkeen viimeistään! :D Tosin nyt tuntuu et sinne pitäis varata pitempikin aika, että ehtis käymään ne suuret nähtävyydet läpi sekä kuljeksia pitkin tota ihanan näköstä aluetta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah, ehdottomasti kannattaa muutama päivä vähintään olla! Mutta hei jääpähän ainakin sitten myös nähtävää seuraavaan kertaan ;-)

   Delete

© 2avlt5. Design by FCD