Kauniita ystäviä

07 March 2015


Oltiin mun ihanien kamujen kanssa kuvailemassa toissapäivänä. Kerittiin pois räntäsateen alta just ajoissa ja herätettiin kummastusta ikkunan takana olleessa pöytäseurueessa. Kolmikko kävi lähtiessään kysymässä mitä me oikein kuvataan, ja "Toisiamme!" ei tainnut olla ihan se vastaus jota ne odotti. Ehkä olis pitänyt sanoa et meillä on joku tosi hieno valokuvausprojekti, hah.
Ei olla aikoihin kuvailtu ja oli aluksi tosi hassua olla taas kuvattavana. Tuntuu että näytän aina ihan oudolta kaikissa kuvissa (koska tottakai peilissä nään itseni peilikuvana ja mulla on kaiken lisäks epäsymmetriset kasvot haha), mut silti tykkään näistä tosi paljon. Ja tykkään tästä sadetakista ja Haisaappaista! Niin ja kerrankin mun hiukset meni kivasti. Toivottavasti päästään taas pian uusiks kuvailemaan, tuntuu meinaa että kuvaustaidotkin on vähän päässy ruostumaan. En jaksa odottaa kesää ja kukkaniittyjä, enkä merenrantaa. Niin paljon ideoita.
Nyt odotan uuden MacBook Pron julkaisua kuin kuuta nousevaa. Meillä alkaa molemmat läppärit olla jo 5-vuotiaita ja varsinkin vanhempi (jossa mulla on photari.....) jumittaa jo ihan kunnolla ja kaatuilee. Toivottavasti ei mee enää kauaa nyyh.

4 comments

 1. Ootko hakenut tai menossa jo opiskelemaan jotain valokuvaukseen liittyvää? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oo hakenut enkä oo menossa, vaikka mielenkiintosta se varmasti oliskin :)

   Delete
 2. Oot niin kaunis! Miten teit nää tässä postauksessa näkyvät kiharat? :---)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua kiitos paljon! Tein ne sellasella Remingtonin sauvakihartimella, jossa se sauva on vähän soikea. Sillä on tosi helppo ja nopee tehdä kiharat (siinä tulee mukana hanska), ja hiuksista tulee just kivat :--) Täydellinen vaihtoehto jos on vähääkään niin laiska laittamaan hiuksiaan ku minä hahaha

   Delete

© 2avlt5. Design by FCD