Jee jee jee

09 June 2012


Heippa kaikille, mites loma on alkanu? Mulla on tää eka viikko menny matikan uusintaan lukiessa... Menin levauttaa toisen mun vikan kurssin matikoista, joka ei kylläkään ollu kauhee ihme kun ottaa huomioon, et jouduin olemaan joka kolmas tunti poissa ja mulla oli kaks matikkaa samassa jaksossa :---D Jos nyt ei mee vieläkään läpi hakkaan päätäni seinään. Monta kertaa.
Tänää pidettiin Jennyn kanssa spontaani leffailta meillä ja käytiin kaupasta ostamassa kaikkia nameja hedelmiä! Samasella reissulla tarttu Cubuksesta mukaan toi kuvissa oleva paita, joka tulee olemaan mun pelastaja jokasena tän kesän sadepäivänä. Lisäks kävin hakemassa samaisesta kaupasta yhen mekon, jota oli vihdoinkin tullu oikeessa koossa.
Pitäis käydä joku päivä varaamassa parturi, koska jos en nyt käy vetäsees latvoista vähän pois, alkaa nää haarottua niin villisti et huh huh! Mut nyt nää on kivan mittaset enkä ainakaan vielä halua kasvattaa näihin enempää pituutta :--)


P.S. Muse tulee joulukuussa Suomeen ja enää alle kuukausi Summer Uppiin! OON NÄÄÄÄÄIN INNOISSANI!!!

7 comments

 1. kenellä on noi ihanat pohkeet ! kiinnitti ekana huomion :D mutta ihania kuvia, tästä postauksesta tuli hyvälle tuulelle.

  ReplyDelete
 2. oi miten ihana blogi ja ihania kuvia! :)
  käy kattoo munki blogi ja jos tykkäät nii liity toki lukijaks;
  laura-welcometomylife.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. mistä tuo oranssi valkone paita on ? :)

  ReplyDelete
 4. Mikä sun we heart it -tunnus on? :)

  ReplyDelete
 5. emppu: Haha munhan ne :---D Kiitos, tosi kiva kuulla!

  laura: Kiitos paljon, käyn kurkkaamassa! :--)

  sara: Se on Cubuksesta :---)

  Anonyymi: Hehe ei mulla oo :----D

  ReplyDelete

© 2avlt5. Design by FCD