HEMAPA

23 April 2012


Aaapua tää uus blogger on ihan hassu enkä osaa käyttää tätä yhtään! Joka tapauksessa, takana kiva viikonloppu! Oltiin lauantaina grillaamassa Tupella ja sen jälkeen saunottiin. Mentiin yöks Jonille Emilian ja Pauliinan kanssa (pelasin Black Opsia!!!). Sunnuntaina Tupe ja Jenny liitty taas seuraan ja mentiin pelaamaan pitkästä aikaa pesistä läheisen koulun kentälle.
Nyt mulla on ärsyttävä haava kaulassa, koska eilen mun kaula alko yhtäkkiä vuotaa verta (revin varmaan jonku ötökänpureman auki...) ja tungin siihen laastarin. Tietenkin laastarin irtirepimisen jälkeen siihen jäi kaks sellasta punasta neliötä ja ne on siinä vieläkin... :--------D
Tässä postauksessa on tosiaan pari viimekesästä kuvaa, mut sen nyt huomaa mun hiusten pituudestakin :---) En jaksa oottaa et kesä tulee! On luvassa niiiiin paljon kaikkea kivaa, mut silti toisaalta en haluais että lukiokaan menis näin nopeesti. Tuntuu et se olis just vasta alkanu ja nyt yhtäkkiä sitä onkin melkein yks lukuvuosi takana! Hassua.

P.S. Enää yks koeviikko ennen kesälomaa!!!

6 comments

 1. en kanskaa tajuu tätä uutta bloggerii mut eiköhän siihen opi! :D

  ReplyDelete
 2. häh uus bloggeri? :-D

  alisainheaven.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. vanhan käyttöliittymän saa kyllä vaihettua ainaki mulla takas ku painat siitä kielen valitsin nappulan vierestä bloggerin hallintapaneelisivulla ja sit siit tulee kaikkii vaihtoehtoja ni siit valitset sit Vanha Blogger-käyttöliittymä (:

  ReplyDelete
 4. Ninnisi: Hehe toivoo sopii! :--D

  alisa: Niin siis toi uus käyttöliittymä :---D

  Annika: Oi kiva juttu, kiitos! Harmi että toi vanha poistetaan kuukauden kuluessa, mut ainakin sen aikaa voin vielä sen kanssa säheltää ;--)

  ReplyDelete
 5. kivanolonen blogi sulla, en tiiä oonko jo aikasemminki sanonu :D

  http://saanae.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. saana: Heei kiitos paljon! :---D

  ReplyDelete

© 2avlt5. Design by FCD