NIPS NAPS new haircut

08 February 2012


Jes nyt on tukasta napsastu reippaasti pois! Nää on nyt paaaaljon paksumman oloset ja mikä tärkeintä, nää on terveet! :---D Tykkään!
Tänää aloin myös jo pakkailla perjantain matkaa varten. Mennään tosiaan Thaimaahan kaheks viikoks ja yllätyin ettei mulle tuu ton enempää tavaraa mukaan (ok ok tosta puuttuu vie kosmetiikka sun muut mömmöt...)! Yleensä oon aina se jolla on matkalaukullinen tavaraa mukana kun mennään yheks yöks jonnekin... Huomatkaa myös iiihana Laudatur 4, pitkän matikan kirja. Meinaan ihan oikeestikin ottaa sen mukaan koska jään muute iha pirusti jälkeen siitä enkä tajuu mitää ku palaan :----D Enkä välttämättä tajuu muutenkaan...
Tänää oli koeviikon vika päivä ja mulla oli matikan koe. Sain siinä kaikista laskuista jotain vastaukseks mut se on eri asia et meniks ne oikein... Hehe mut joka tapauksessa, oon ottanu loppuillan ihan rennosti ja katellu Skinsin vitoskauden loppuun ja harmistunu kun en löytäny kutoskauden jaksoja.
Yritän vielä väsätä jonkun postauksen huomisiltana ennen ku lähden joten siihe asti heippa!

6 comments

 1. tosi kivat noi ja sopii sul tosi hyvin ! :)

  emma-makemyday.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Ooooooo Thaimaahan, ihanaa! Mieki olin siellä kuukauden ennen joulua, ja teki kyllä hyvää :) Siellä palmujen alla onki kiva lueskella matikkaa..

  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. OMGGGG <3 rakastan sun uusii hiuksii <333 :)))

  ReplyDelete
 4. Moro! Sulla on tosi kiva blogi ja pakko kuulla lisää joten pakko liittyä lukijaksi. Käy sinäkin checkkaamassa mun blogini
  www.roopez.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. vaiks kui kivat laukut sulla!:) ja ihana ulkoasu, varsinki toi banneri:))

  http://justlike-inthemovies.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Emma: Kiitti! :---)

  Sita: Haha kyllä... :--D

  Anna: Hihihi kiitos rakas! ♥

  Roope: Hei kiitti tosi paljon, käyn kattomassa! :---)

  inke: Iso kiitos! :------)

  ReplyDelete

© 2avlt5. Design by FCD