Rakkauskengät

29 July 2011


Se joka väitti, ettei kenkiin tai ylipäätänsä tavaroihin voi rakastua oli varmasti mies. Mulla oli hymy korvissa kun kiikutin nää ihanat Vagabondin kiilakorot kassalle. En yleensä (okei en koskaan) laita melkein satasta kenkiin mutta nyt tein poikkeuksen. Pitäähän ekalla palkalla jotain ihanaa ja kauan himottua ostaa! Kokeilin myös H&M:n versiota mustista kiilakoroista mut olen varma että jos olisin ottanu niillä vielä yhdenkin askeleen ne kengät olis raastanut puolet mun varpaista irti ja vielä syöpynyt mun akillesjänteen läpi.
Nyt kuolaan vielä yhden ihanan Asoksen nahkalaukun perään. Ehkä sen nyt viimein raaskisi ostaa, varsinkin kun sitäkin olen himoinnu jo reilusti yli puolenvuoden ajan...

Mut nyt meen kyllä nukkumaan. Aamulla täytyy vielä leipoa kakku, käydä kaupassa, hakea Jenny torilta (tai mihin ikinä se päätyykään) ja laittaa ittensä kuntoon sillä kaverit tulee tänne mökille juhlimaan synttäreitä. Samalla nähdään Mäkki varmaan viimistä kertaa ennen kun se lähtee vaihtoon Amerikkaan.
Toivotaan että tänä aamuna en herää kello 7:44 siihen kun kärpänen kävelee naamalla :--D

8 comments

 1. miten muokkasit viimiseen kuvaan noi ns. rajat? en oo ikinä tajunnu :DD

  ReplyDelete
 2. Anonyymi: PhotoScapessa on sellanen kohta ku "kalvot" ni sieltä saa säädettyy :--D

  ReplyDelete
 3. Ooks ostanu jo koulukirjoi?

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: En ole vielä mut tällä viikolla saadaan kirjalistat eli tän ja ens viikon aikana olis tarkotus niitä hommata :--)

  ReplyDelete
 5. Super lovely blog!

  xoxo,

  colormenana.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. itse ostin muutama viikko sitten samat kengät mutta ruskeina ! ja en voi muuta sanoa, kuin et noi on ihan täydelliset ja niin hyvät jalassa : ) ♥

  ReplyDelete
 7. Ihana blogi ja älyttömän hienoja kuvia♥ täytyy jäädä lukemaan :)

  ReplyDelete
 8. Dylana Suarez: Thank you so much! :--)

  Peppi: Niin on! En jaksa odottaa että nää pääsee aktiivisempaan käyttöön mökkikauden loputtua! :--)♥

  Julia: Kiitos paljon! :--)♥

  ReplyDelete

© 2avlt5. Design by FCD