Käki kukkuu taas lempisävelmää

28 May 2011


Enää ens viikko koulua ja sitte alkaakin loma ja peruskoulu on käyty! En oikein osaa sanoa mitään. Se on ihan älyttömän hienoa et pääsee lukioon ja pois yläasteelta mut samalla jotenkin tosi haikeeta. Kun on ollut niiden tiettyjen ihmisten kanssa päivittäin viime vuodet ni kyllähän niistä tärkeitä tulee. Hassua ettei enää ens vuonna oo Miljönääriluokka 9B:tä. No mut ei nyt vielä mennä asioiden edelle, vielä viikko aikaa peruskoulussa! Ja keskiviikkona luokkaretki Helsinkiin näin miljönääriluokan kesken :-)

6 comments

 1. toi giffi on älyhieno! vähä samat fiilikset täällä. toisaalta ihana päästä vihdoin pois peruskoulusta mut just aika hassua et porukka hajoo eikä kesän jälkee ookkaa enää se sama porukka... mut pidäs hauskaa luokkaretkellä(---:

  ReplyDelete
 2. En mäkään tajuu et kohta on oikeesti peruskoulu ohi! Tuntuu niin hassulta. Ja hei toi eka kuva on ihan sika hieno! Miten se on tehty? Aina kyselen kaikilta mut ne ei vastaa 8-)

  ReplyDelete
 3. tosi hienoja kuvia! :)
  mullakin on tässä peruskoulun vika viikko lähössä käyntiin, aika haikeeta! vaikka meidän luokalla ei ole sitä maailman parasta luokkahenkeä, tulen kaipaamaan niin paljon joitain ihan outojakin juttuja :D

  ReplyDelete
 4. Ami: Kiitti! Sanos muuta, tuntuu ihan hassulta. Haha pidän! :--D

  blueberrypie: Tein sen PhotoScapella (saa ladattua ilmaseks netistä). Netissä on kans erilaisia sivuja misä saa noita giffejä tehtyä mut niistä ei saa niin isoja :-D

  Eve: Kiitos! :-) Niinpä, varsinki kaikkia niitä höpsöjä sisäpiirijuttuja tulee ikävä!

  ReplyDelete
 5. Kiva blogi sulla! (:
  + kuvat o iha sika upeit!! :D

  ReplyDelete

© 2avlt5. Design by FCD