summer + picnics = perfection

13 May 2018

X
At this point of the semester I always manage to surprise myself with my procrastination skills. Right now I'm dreaming about carefree summer days and picnics instead of studying pharmacology. I can't wait till this semester is over (less than a month!!!!) and I get to spend time at our summer place in the countryside. Weather here in Tartu has been extremely warm and beautiful since I came back from Copenhagen earlier this week, and studying inside is so goddamn difficult. Sure, I could pack my computer and notes with me and study outside, but computer screens and sunshine don't go well together. I also know from experience that I'd just end up enjoying the sunshine and napping instead of studying lol. Luckily we have only a bit less than a month of school left and then there's time to enjoy the summer days without feeling guilty about not studying.
Tässä kohtaa lukukautta mä onnistun aina yllättämään itseni sillä, miten taitava olenkaan tekemään kaikkea muuta paitsi koulujuttuja. Juuri nyt mä unelmoin huolettomista kesäpäivistä ja piknikeistä sen sijaan että opiskelisin farmista. En jaksa odottaa että tää lukukausi on ohi (alle kuukausi!!!!) ja pääsen meidän mökille maalle. Tartossa on ollut niin ihanan lämmin ja kaunis sää siitä asti kun palasin Köpiksestä maanantaina ja sisällä opiskelu on ihan hemmetin vaikeaa. Mähän voisin tietenkin pakata koneen ja muistiinpanot mukaan ja mennä ulos opiskelemaan, mutta tietokoneen näyttö ja aurinko ei oikein sovi yhteen. Mä tiedän myös kokemuksesta, että päätyisin vaan nauttimaan auringosta ja ottamaan torkut opiskelun sijaan haha. Onneksi koulua on jäljellä enää vain vähän alle kuukausi ja sitten on aikaa nauttia aurinkoisista kesäpäivistä ilman että tuntee syyllisyyttä siitä, että ei opiskele.


E// I decided to study on the balcony and it's the best decision I've made today. It's not too bright or hot to study here (it's +26C lol) since I'm partially in shade, but just perfect. I'm so so so happy my apartment has a balcony! // Päätin tulla opiskelemaan parvekkeelle ja se oli paras päätös mitä olen tänään tehnyt. Tää on vähän varjossa, joten tässä ei oo liian kirkasta tai kuuma opiskella (täällä on +26C haha), mutta juuri sopiva. Oon niin onnellinen että mun kämpässä on parveke!

2 comments

 1. Nyt on kyl ollu tosi ihanat ilmat, harmittaa oikeen et on joutunu olee sisällä just tietokoneen ruudun takia haha. Tuli mieleen tosta sun parvekkeesta et ois kiva jos tekisit jonkun postauksen sun kämpästä? Jossain postauksissa on vilaukselta jotain näkynytkin ja ois kiva nähdä lisää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Parveke osoittautui erinomaiseksi ratkaisuksi ja oon hengannut siellä lukemassa joka päivä :--D Hmm pitää katsoa, en tiedä haluanko jakaa kodista ihan hirveästi tänne kerta se on kuitenkin oma pieni pesä :-D Lisäksi vaikka tää onkin tosi kiva ja uusi, tää ei ole ihan sellainen mitä haluaisin, kiitos tummien ikkunalauojen, ruman sohvan ja alastomien seinien haha. Mutta katsotaan syksyllä kun tuun takaisin onko mieli muuttunut :-D

   P.S. Anteeksi että vastauksessa kesti, blogi on taas jäänyt kakkoseksi koulun rinnalla :-(

   Delete

© 2avlt5. Design by FCD