style inspiration 2/18

26 February 2018

X
Skin. Skin is beautiful. I love dresses and shirts with open backs and I love cropped shirts paired with high waisted pants or skirts. I also love shirts and dresses with very open fronts. I think showing skin is fine, depending how and where you do it. At school or work? No. On your free time? Go for it. Mini dress with a tube top? Nope. Loose top with open back and front and spaghetti straps paired with high waisted mom jeans? Hell yes.
Iho. Iho on kaunista. Rakastan selästä avonaisia mekkoja ja paitoja, ja rakastan cropattuja paitoja korkeavyötäröisten housujen tai hameiden kanssa. Rakastan myös yläosia, jotka ovat edestä avoimia. Mun mielestä ihon näyttämisessä ei ole mitään pahaa, mutta se riippuu siitä missä ja miten teet sen. Koulussa tai töissä? Ei. No entäpä vapaa-ajalla? Siitä vaan. Minihame ja tuubitoopi? Nope. Löysä, avoin toppi spagettiolkaimilla puettuna korkeavyötäröisten rentojen farkkujen kanssa? KYLLÄ.


Camille Rowe. Shes super cute, beautiful, hot and funny. I love her videos for Vogue and i-D, and her style is so cool. Oh and she's also half French! I mean, who wouldn't love her?? I've dreamed of learning French for quite a long time now and I was planning on taking French classes this spring. Unfortunately, all the courses were already full when I started registering for my courses, so I need to be faster next time! I studied German in primary school and for a few courses in high school, but I had so many science courses that it was hard to fit any extra courses in my schedule. The teacher wasn't the greatest either, so I quit after the first year. I do regret quitting a bit, because I really love languages, but at the same time I don't really care super much. German is a cool language, but I like French a lot more. Good thing is that it's never too late to learn something.
Camille Rowe. Camille on niin söpö, kaunis, kuuma ja hauska. Rakastan tämän videoita Voguelle ja i-D:lle, makeaa tyyliä unohtamatta. Lisäksi Camille on puoliksi ranskalainen! Miten tästä tyypistä voisi olla pitämättä?? Olen haaveillut ranskan opiskelusta jo aika pitkään ja mulla olikin suunnitelmissa ottaa ranskankurssi tänä keväänä. Olin kuitenkin harmikseni myöhässä ja siinä vaiheessa kun rekisteröidyin kursseille, oli ranskankurssi jo täynnä. No, ensi kerralla tiedän olla nopeampi! Opiskelin saksaa yläasteella ja vielä lukiossa muutaman kurssin verran, mutta mulla oli lukkarissa niin paljon luonnontieteitä että kieltä oli vaikea mahduttaa mukaan. Lisäksi opettaja ei ollut parhaimmasta päästä, joten lopetin ekan vuoden jälkeen. Mua vähän harmittaa, sillä mä rakastan kieliä ja haluaisin puhua niin montaa eri kieltä, mutta samalla ei harmita ihan niiiin paljoa, sillä saksa ei kuitenkaan ole ihan mun lempparikieli. Jos valitsisin nyt, valitsisin ehdottomasti ranskan saksan sijaan. Onneksi kuitenkaan koskaan ei ole liian myöhäistä opetella jotain. 


No bra. I have a few tops and dresses that you just can't wear a bra with; they're either completely open from back or are off the shoulder. I've been out in public without a bra multiple times, but it still makes me feel a bit uncomfortable. I have small enough breasts that I can easily spend time without wearing a bra, but why does it make me feel guilty that someone sees the shape of my breast? Why does it feel like I'm doing something very inappropriate and I feel ashamed, if my nipples are not covered by a bra? Breasts are normal and not wearing a bra is nothing you should be ashamed of. 
Rintaliivittömyys. Mulla on muutama toppi ja mekko, joiden kanssa ei vaan pysty käyttämään rintsikoita: joko ne on täysin avonaisia selästä tai sitten ne on olkaimettomia. Oon ollut ihmisten ilmoilla liivittä monta kertaa, mutta mulle tulee siitä edelleen hiukan epämukava olo. Mulla on sen verran pienet rinnat, että pystyn hengaamaan ilman rintsikoita ilman mitään ongelmaa, mutta miksi mulle tulee syyllinen olo, jos joku näkee mun rinnan muodon paidan läpi? Miksi musta tuntuu kuin tekisin jotain todella epäsopivaa ja mua hävettää, jos rintaliivit eivät peitä mun nännejä? Rinnat ovat normaali asia ja kenenkään ei pitäisi joutua häpeämään, jos haluaa olla ilman rintaliivejä.


Natural makeup. Okay nothing new here, but I've never been into contouring nor have I ever found the "Instagram eyebrows" attractive. I prefer natural looking makeup a lot more. However, I absolutely looooooooooove red lipstick and I wear it multiple times a week. Red lips freshen up the look nicely and the right shades of red make my skin glow.
Luonnollinen meikki. Tässähän ei ole mitään uutta, mutta mä en ole koskaan ollut innostunut contouringista saati nähnyt mitään kaunista "Instagram kulmissa". Tykkään paljon enemmän luonnollisen näköisestä lookista. Mä kuiten rakastan punaista huulipunaa ihan mielettömän paljon ja usein käytänkin sitä monta kertaa viikossa. Punaiset huulet raikastavat asua ihanasti ja oikeat punaisen sävyt saa mun ihon hehkumaan.


Black and red nail polish. I often wear black on my nails, but red also looks good and is a classic choice. Unfortunately, I'm not allowed to wear nail polish at school anymore since it's a hygiene risk, so nowadays I wear nail polish to special occasions only. I still have the remnants of black nail polish I wore to my friend's graduation party in January, but I need to remove them before clinical rotations begin (we've had only lectures so far, so it's been OK to still wear nail polish).
Musta ja punainen kynsilakka. Multa löytyy kynsistä usein mustaa kynsilakkaa, mutta tykkään myös punaisesta ja se onkin nätti ja klassinen valinta. Tosin mä en enää saa käyttää kynsilakkaa enää koulussa, sillä se on hygieniariski. Nykyisin käytänkin kynsilakkaa vain silloin tällöin kun on joku hienompi tilaisuus. Mulla on edelleen mustan kynsilakan jämät sormissa mun ystävän valmistujaisbileiden jäljiltä tammikuussa, mutta mun täytyy poistaa ne ennen kuin klinikka kunnolla alkaa (meillä on ollut tähän mennessä vain luentoja, joten vielä on ollut ihan okei pitää kynsilakkaa).


Minimalistic bikinis. I want something super simple and cute for this summer. I don't care about tanning anymore, so the cut could be something a bit more special, too.
Minimalistiset bikinit. Haluan kesäksi jotain tosi yksinkertaista ja söpöä. En enää välitä ruskettumisesta, joten myös bikineiden leikkaus voisi olla myös jotain hiukan erikoisempaa.


Spring and summer. Sunshine makes me feel so alive again and I can't wait till the weather's warm enough to wear leather and denim jackets (or a thin wool coat...), and let's not forget all the beautiful dresses! I also love the edits in these pictures; the color palette and warm tones make me crave that Mediterranean weather and warm summer days so bad.
Kevät ja kesä. Auringonpaiste saa mut taas niin eloon ja en jaksa odottaa, että sää on tarpeeksi lämmin nahka- ja farkkutakeille (tai edes ohuelle villakangastakille...), kauniita mekkoja unohtamatta! Mä myös rakastan näiden kuvien editointia: sävymaailma on aivan ihana ja niiden lämpö saa mut ikävöimään välimeren ilmastoa ja lämpimiä kesäpäiviä niin paljon.

4 comments

 1. Aah miten ihanan inspiroivia kuvia <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpäää, sen lisäksi että asut on aivan ihania, on myös kuvien tunnelma ja kaikki muu aivan täydellistä <3

   Delete
 2. Wow I loove this inspiration post! And I totally agree with you, I somethimes wear no bra and still it feels weird, haha :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww glad to hear that! Haha yup, hopefully it'll feel completely normal at some point! I guess you just gotta practice till you're comfortable with it :-D

   Delete

© 2avlt5. Design by FCD