new skincare favorites

11 February 2018

I ordered myself some natural skincare products before Christmas and I've now used them more or less daily for about a month. I read about different products from blogs (thank you Ida and Katja!) and scientific articles, and eventually decided to get these four things to start with. I've been very happy with all of them and I already ordered more hyaluronic acid serum because it's still on sale lol.
Mä tilasin vähän ennen joulua itselleni luonnollisia ihonhoitotuotteita ja olen nyt käyttänyt niitä kuukauden päivät enemmän tai vähemmän päivittäin. Lueskelin blogeja (kiitos Ida ja Katja!) ja tieteellisiä julkaisuja etsien tietoa luonnonkosmetiikan eri ihonhoitotuotteista, ja päädyin lopulta näihin neljään yksilöön. Oon ollu tosi tyytyväinen jokaiseen tuotteeseen ja tilasinkin jo lisää hyaluronihappoa, sillä se on edelleen alessa lol.


DSC_4977_aHyaluronic acid is naturally widely distributed in the human body, but most abundant it is in the human skin. It plays an important role in skin moisture by retaining water and therefore making the skin more elastic. As we get older, the amount hyaluronic acid present in the epidermis starts to decrease causing the loss of skin moisture. There are multiple studies that have proven that topical application of small molecular weight hyaluronic acid solution improves the skin elasticity and hydration, so I obviously got interested in this product immediately. I'm still young and I don't have any proper wrinkles yet, but I do have some fine lines already. After using hyaluronic acid, I've noticed that the lines around my mouth seem to have disappeared (they're now visible only when my skin is super dry) and my skin looks a bit more glowing now. Serum alone is not enough to moisturise my skin, but I like to apply it on my face before the face cream. Evolve's hyaluronic acid serum can also be used under makeup, because it gets absorbed fast and doesn't start rolling under face cream or foundation.
Hyaluronihappoa löytyy ihmiskehosta ihan luonnostaan ja suurin osa siitä on ihossa. Hyaluronihapolla on tärkeä rooli ihon kosteuttamisessa, sillä se sitoo vettä ja tekee ihosta elastisemman. Vanhetessamme hyaluronihapon määrä epidermiksessä vähenee aiheuttaen ihon kosteuden katoamisen. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että pieni molekyylipainoisen hyaluronihapon käyttö iholla parantaa ihon elastisuutta ja kosteuttamista, joten mä tietenkin heti kiinnostuin tästä Evolven seerumista. Mä olen vielä nuori eikä mulla ole vielä kunnollisia ryppyjä, mutta munkin ihossa näkyy jo hentoja juonteita. Seerumin käytön jälkeen mä olen huomannut, että suupielissä olevat hennot juonteet ovat ikäänkuin kadonneet (ne näkyvät enää vain jos iho on tosi kuiva) ja iho näyttää muutenkn hehkuvammalta. Seerumi ei yksin riitä kosteuttamaan mun ihoa, mutta tykkään käyttää sitä kasvovoiteen alla. Evolven hyaluronihappo seerumi sopii käytettäväksi myös meikin alla, sillä se imeytyy nopeasti eikä ala rullautua kosteus- tai meikkivoiteen levityksen takia.

I get pimples every now and then, especially before and during my period, and I've used zinc cream on red spots when needed. I've noticed that after applying the cream on the target area, pimples and red spots seem to disappear faster than before. Texture of the cream is very thick and sticky, so I like to mix it with my night cream to avoid the sticky feeling on my face.
Mulle tulee finnejä aina silloin tällöin, varsinkin just ennen menkkoja tai niiden aikana, ja olen nyt käyttänyt sinkkivoidetta näpyissä tarpeen mukaan. Oon huomannut, että voiteen ansiosta näpyt näyttävät kadonneen nopeammin kuin ennen. Voide on todella paksua ja tahmaista, joten tykkään sekoittaa sen mun yövoiteen sekaan välttääkseni hiusten ja tyynyliinan tahmaantumista.


DSC_4982
Egyptian Magic - All Purpose Skin Cream

Egyptian Magic cream is made of completely natural ingredients, including olive oil, honey, bee wax, and bee pollen. It can be used pretty for pretty much anything, but I use mine on my face and neck as a night cream, and it's also perfect to moisturise my dry elbows. I ordered mine directly from the importer's webpage and saved a fair amount of money. I think this little jar is going to last forever, because you really need just a tiny bit of the cream at once!
Egyptian magic-monitoimivoide on tehty täysin luonnollisista raaka-aineista, kuten oliiviöljystä, hunajasta, mehiläisvahasta ja mehiläisen siitepölystä. Voidetta voi käyttää melkeinpä mihin vain, mutta mä käytän sitä kasvoilla ja kaulalla yövoiteena, ja se sopii täydellisesti myös kuivien kyynärpäiden hoitoon. Mä tilasin omani suoraan maahantuojan sivuilta ja säästin samalla mukavasti rahaa. Riittoisuuden ansiosta tämä pieni purkki kestää ikuisuuden, koska voidetta käyttää kerralla vain pienen nokareen!

DSC_4989


Salt soap cleanses the skin and has antiseptic properties, making it a great choice for acne skin and pimples in general. I haven't used mine daily because I'm lazy and/or I forget to use it, but I've used it when I've gotten some red spots on my face.
Suolasaippua puhdistaa ihoa ja on myös luonnostaan antiseptinen, joten se on hyvä vaihtoehto iholle jossa on aknea tai muuten vain näppylöitä. Mä en ole käyttänyt omaani päivittäin, koska oon ollut laiska ja/tai unohtanut käyttää sitä, mutta olen käyttänyt sitä aina kun naamalle on ilmestynyt näppylöitä.
What are your favorite natural and organic skincare products? Who are your favorite natural beauty bloggers? Let me know, I want to get inspired!
Mitkä luonnolliset ihonhoitotuotteet ovat teidän suosikkeja? Ketkä on teidän lemppari luonnonkosmetiikka bloggaajia? Kertokaa, haluan löytää lisää inspiraatiota!

Post a Comment

© 2avlt5. Design by FCD