so excited

07 January 2018

dbw

Time really flies when you're having fun. My first week at work is done and it was so damn interesting. 8-hour days went by so fast, which is completely new to me, and even waking up before 6am wasn't hard. When I worked at a grocery store, I enjoyed my job in a sense that my coworkers were awesome, most of the customers were nice and friendly, and I knew I wouldn't have to do it forever. Not that there is something wrong with working at a grocery store, but it just isn't something I really want to do. Days at work always felt quite long and since I had mainly evening shifts (often 3pm-11pm), I didn't really have time to do anything else, especially cause most of my friends had "regular" working hours. But now that I actually enjoy my job, time really does fly! I've already officially diagnosed my first patients and learned a lot of new stuff about pathology. What I now know about pathology is only the tip of the iceberg, but this whole field is very interesting and histology is so beautiful. I'm pretty sure I'm still not going to become a pathologist, but never say never, right? I'm sure the next weeks will be very interesting and teach me a lot, and I'm so happy that I chose medicine.
Aika todella lentää kun sulla on hauskaa. Mun eka viikko töissä on nyt jo takana päin ja ai että miten mielenkiintoinen viikko se olikaan. 8h työpäivät kuluivat tosi nopeasti, joka on ihan uutta mulle, ja edes ennen aamu kuutta herääminen ei tuottanut vaikeuksia. Kaupassa työskennellessä mä totta kai pidin työstäni siinä mielessä että työkaverit oli aivan huippuja, suurin osa asiakkaista mukavia ja ystävällisiä, ja tiesin ettei mun tarvisi olla kaupassa töissä loppuikääni. Ei sillä että kaupassa työskentelemisessä olisi mitään vikaa, mutta se ei ole sitä mitä haluan tehdä. Työpäivät tuntuivat aina kovin pitkiltä koska mä tein pääasiassa iltavuoroa (usein klo 15-23) ja mulla ei pahemmin ollut aikaa tehdä mitään muuta, varsinkin kun suurella osalla mun ystävistä oli "normaalit" työajat. Mutta nyt kun mä oikeasti nautin työstäni, aika todella lentää kuin siivillä! Mä olen oppinut jo ihan huimasti uutta ja jopa virallisesti diagnosoinut ekat potilaani! Se mitä mä tällä hetkellä patologiasta tiedän, on vain jäävuoren huippu, mutta patologia on super mielenkiintoinen erikoisala ja histologia on niin kovin kaunista. Olen aika varma että musta ei koskaan patologia tule, mutta älä koskaan sano ei koskaan, eikö vaan. Tulevat viikot tulevat varmasti olemaan todella opettavasia ja mielenkiintoisia, ja olen niin onnellinen että valitsin lääketieteen.

PS I was planning on posting some unseen pictures from 2017 but as I was starting to edit them, my external hard drive decided to break. See, I should have everything important saved on my other external hard drive, but unfortunately I left it in Tartu. So besides not being able to edit the pictures, I'm not even able to check if everything important is safe (meaning all the pictures between 2006 and 2017 lol). Great. I'll take the external hard drive to some computer shop next week and hopefully they'll manage to save all the pictures. Fingers crossed!
PS Mulla oli suunnitelmissa postata joitan uusia kuvia viime vuodelta, mutta kun olin aloittamassa editointia, mun ulkoinen kovalevy päätti hajota. Mulla pitäisi olla kaikki tärkeä mun toisella ulkoisella kovalevyllä, mutta valitetavasti mä jätin sen Tarttoon. Joten sen lisäksi etten pysty muokkaamaan vanhoja kuvia, en myöskään pysty tarkistamaan onko kaikki tärkeä tallessa (eli toisin sanottuna, kaikki valokuvat vuosilta 2006-2017 lol). Mahtavaa. Vien ulkoisen kovalevyn huoltoon ensi viikolla ja toivottavasti he saisivat pelastettua kuvat talteen. Pidetään sormet ristissä!

Post a Comment

© 2avlt5. Design by FCD