style inspiration 12/17

30 December 2017

Simple colors and interesting details. White, grey, blue, brown, black, and red are the colors I desire right now.
Simppelit värit ja mielenkiintoiset yksityiskohdat. Valkoinen, harmaa, sininen, ruskea, musta ja punainen ovat värit joita himoitsen just nyt. 
Golden earrings. Simple geometric shapes look so good and go well with pretty much everything. I definitely have more golden jewelry than silver, although I find them both beautiful.
Kultaiset korvakorut. Yksinkertaiset geometriset muodot näyttää kauniilta ja menevät hyvin melkein kaiken kanssa. Mulla ehdottomasti enemmän kultaisia kuin hopeisia koruja, vaikka molemmat ovatkin kauniita.
Glitter and sequins. I looooove everything shiny and often a little bit too much is just enough for me.
Glitteri ja paljetit. Mä rakastan kaikkea kiiltävää ja usein hiukan liikaa on mulle juuri sopivasti.
Oversized denim jackets. I've been trying to find one from second hand jobs in Finland, Estonia, and England, but I haven't found the perfect one yet. To be fair, I haven't been suuuper active with my search, but I'd love to find one for next spring.
Isot farkkutakit. Mä olen yritätnyt etsiä täydellistä yksilöä kirppiksiltä Suomessa, Virossa ja Englannissa, mutta en ole vielä löytänyt sitä. En ole ollut super aktiivinen metsästyksen kanssa, mutta haluaisin löytää Sen Oikean Farkkutakin ensi kevääksi.
Black size M Chanel Classic Flap Bag in lamb skin and golden details. I've promised myself to buy it either when I graduate or with my first real pay, but we'll see. And I'll get a vintage Chanel rather than new, cause spending that much money on a bag is just a bit...silly I guess, especially at this point in life.
Musta Chanel Classic Flap Bag kultaisilla yksityiskohdilla koossa M. Olen luvannut itselleni että ostan sen joko kun valmitun tai ensimmäisellä oikealla palkallani, mutta katsotaan. Ja hankin mielummin vintage Chanelin kuin upouuden, sillä noin suuren summan sijoittaminen laukkuun on vähän...no typerää, varsinkin tässä vaiheessa elämää.
X

2 comments

 1. Todella mielenkiintoisia inspiraatiokuvia ♥ Nää on kaikki kauniin klassisia ja yksinkertaisia, mutta silti kaikessa on jokin pieni twisti tuomassa eloa. Juuri sellaisista itsekin haaveilen, että osaisin pitää :D Erittäin kiva postaus :)

  ♥: Ane

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinpä, unelmien vaatekaappi koostuu ehdottomasti kauniin klassisista vaatteista jotka kuitenkaan eivät ole tylsiä, mutta joita on helppo yhdistellä keskenään ja myös hiukan erikoisempien vaatteiden kanssa :-) Yksinkertaisissa vaatteissa on ihaninta juuri ajattomuus ja se miten ne voi muokata koruilla ja muilla vaatteilla niin moneen eri asuun sopiviksi! Ja ihanaa kuulla että tykkäsit♥

   Delete

© 2avlt5. Design by FCD