2016

31 December 2016

DSC_3340_a_koko
DSC_4084_a_koko
DSC_0674_1_a_koko
DSC_4061-2_a_koko
DSC_3350_a_koko
DSC_0705_a_koko
DSC_4016_koko_1
Some unpublished pictures from 2016.

2016. What a year you've been. You taught me a lot. A lot about life, love, and happiness. You were full of laughter, happiness, love, tears, and more love. I had huge expectations for you and you truly managed to fulfil them. You made me feel so much. I fell in love and I broke my heart. I cried and I laughed. Suddenly my heart wasn't broken anymore. I survived another semester, and there was only one day when I felt like the walls were going to crush me. It was the day with one exam and two tests, all within 6 hours. Yeah, it was an awful day. But I survived. I learned new things about myself and life. I am a lucky person. I know that. But it is not just about luck. I don't want to say that there is no such a thing as luck. There sure is. But you also need to work hard to get what you want. Thank you and good bye 2016, and welcome 2017. Please be amazing.


2016. Mikä vuosi oletkaan ollut. Opetit mulle paljon. Paljon elämästä, rakkaudesta ja onnellisuudesta. Olit täynnä naurua, onnea, rakkautta, kyyneleitä ja lisää rakkautta. Mulla oli suuret odotukset sua kohtaa ja sä todella onnistuit täyttämään ne kaikki. Sait mut tuntemaan niin paljon. Mä rakastuin ja särjin sydämeni. Mä itkin ja nauroin. Yhtäkkiä mun sydän ei ollutkaan enää särkynyt. Selvisin jälleen yhdestä lukukaudesta ja oli vain yksi sellainen päivä kun tuntui, että seinät kaatuu päälle. Se oli päivä, jona meillä oli kuuden tunnin sisään yksi eksami ja kaksi tenttiä. Jep, se oli hirveää. Mutta mä selvisin. Opin uusia asioita itsestäni ja elämästä. Mä olen onnekas ihminen. Mä tiedän sen. Mutta ei ole kyse vain tuurista. En sano etteikö sitä olisi olemassa, mutta täytyy myös tehdä paljon töitä saadakseen mitä haluaa. Kiitos ja hyvästi 2016, ja tervetuloa 2017. Kunpa olisit upea.

2 comments

  1. Wow mitä kuvia! Erityisesti nuo, missä on kuusia tai jotain vihreää taustalla iskee muhun. Mullakin vuosi 2016 opetti paljon. Ihanaa vuotta 2017 sulle! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos! <3 Mieletöntä vuotta 2017 myös sulle, tehdään siitä vielä edellistäkin parempi! <3

      Delete

© 2avlt5. Design by FCD