BEFORE THE FLOOD

04 November 2016


Our time to act is NOW. We all need to think our actions and change the way we eat and consume. We need to think about the future of this planet and every single species on it. It is so fucking sad that we are destroying the most beautiful and precious thing we have. So please, watch this documentary and act now. 
Meidän aika toimia on NYT. Meidän kaikkien täytyy miettiä toimintaamme ja muuttaa syömis- ja kulutustottumuksiamme. Meidän täytyy ajatellä tämän planeetan ja jokaisen täällä elävän lajin tulevaisuutta. On niin helvetin surullista että me tuhotaan kaunein ja arvokkain asia mitä meillä on. Joten ole kiltti, katso tämä dokumentti ja toimi nyt.

2 comments

 1. Mä kirjoitan tän kommentin ennen kuin oon ton katsonut, mutta ehdottomasti menee katsontaan! Kiitos linkkauksesta! :') Munkin mielestä on surullista, että ihminen omalla toiminnallaan tuhoaa tätä maapalloa, sen eläimistöä ja kasvistoa. Itse pyrin entistä enemmän omilla valinnoillani, esim kierrättämisellä, lihansyönnin vähentämisellä jnejne. vaikuttamaan asioihin. Mun mielestä on surullista, että esim niinkin simppeli juttu kuin kierrättäminen on joidenkin mielestä turhaa, ja tästä syystä kaikki jätteet päätyvät samaan roskikseen. Se kierrättäminenkin on niin helppo tapa vaikuttaa asioihin!

  anskisss.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa kuulla!! Me jokainen vaikutetaan omilla valinnoillamme maapallon tilaan ja tulevaisuuteen. Se onko meidän vaikutus positiivista vai negatiivista, on jokaisen oma valinta. On surullista miten niin iso osa ihmisistä, niin tavallisista kaduntallaajista kuin päättäjistäkin, ei välitä ilmastonmuutoksesta yhtään. Johtui se sitten tietämättömyydestä tai välinpitämättömyydestä kummasta tahansa. Siksi ihmisten tietoituutta tulisi lisätä ja mulla on paljon uskoa tähän dokumenttiin. Se saa aivan varmasti paljon huomiota mediassa Leonardo DiCaprion takia, ja toivon mukaan tästä seuraa jotain hyvää.
   Kierrättäminen on muuten yksi asia joka aina järkyttää mut! Oon tottunut pikkumuksusta saakka kierrättämään kaiken, kotikotona meillä on pihassa pöntöt niin seka-, energia-, bio-, paperi-, metalli- kuin lasijätteellekin (ja tottakai patterit palautetaan omaan roskikseensa). Mökillä meillä on oma komposti ja muut jätteet tuodaan kotikotiin kierrätettäväksi. Jotenkin aina järkytyn kun esimerkiksi kavereiden luona Suomessa ei kierrätetä, tai että mulle tuli tänne Tarttoon vasta tänä vuonna erillinen biojäte. Niin yksinkertainen asia jota pidin aina itsestäänselvyytenä, onkin itseasiassa kaikkea muuta kuin itsestäänselvyys. Valitettavasti.

   Delete

© 2avlt5. Design by FCD