Emerald forest

29 August 2016

DSC_0648_a_koko
DSC_0326_a_koko
DSC_0502_a_koko
DSC_0858_a_koko
DSC_0824_a_koko
DSC_0431_a_koko
DSC_0314_a_koko
DSC_0375_a_koko
DSC_0595_a_koko

Greetings from Tartu! I arrived here on Wednesday night, and it feels so good to be back. Today was the first day of school and it's weird to think us as second year students now. We'll have our first test next week so we won't have an easy start, haha. It feels so weird to live alone again, but I really love it. I love being with people yet I love being alone. I need my own space and my own time, and it's so calming to come home to an empty apartment. Don't get me wrong, living with other people is nice too. But living alone is so great right now.
I don't know how actively I'll be able to update the blog during the first weeks here since we have so many things going on right now. I mean we have school, social life (so many parties lol), and I also wanna find time to work out and sleep. But we'll see. Anyway, here are some pics we took with Jenny a bit before I left Finland. And I'm still in love with my new camera, haha.

Terveisiä Tartosta! Mä tulin tänne keskiviikkoiltana ja tuntuu niin ihanalta olla takaisin täällä. Tänään oli eka koulupäivä ja on niin jännää ajatella meidät nyt tokavuoden opiskelijoina. Meillä on eka tentti ens viikolla joten meillä ei selvästikään ole helppoa alkua, haha. On niin outoa asua taas yksin, mutta mä todella rakastan sitä. Rakastan ihmisten kanssa olemista, mutta rakastan myös olla yksin. Tarvin omaa tilaa ja aikaa, ja on niin rentouttavaa tulla kotiin tyhjään asuntoon. Älkää ymmärtäkö väärin, muiden kanssa asuminen on myös kivaa. Mutta just nyt yksin asuminen on niin ihanaa.
En tiedä miten aktiivisesti tulen blogia päivittelemään tässä ekojen viikkojen aikana, koska meillä on niin monia juttuja menossa tällä hetkellä. Meillä on koulua, sosiaalinen elämä kukoistaa (niin paljon bileitä heh), ja haluan myös löytää aikaa treenaamiselle ja nukkumiselle. Mutta sen näkee sitten. Joka tapauksessa, tässä vähän kuvia kun käytiin Jennyn kanssa kuvailemassa ennen kuin lähdin taas Suomesta. Ja olen edelleen rakastunut mun uuteen kameraan, haha.

2 comments

© 2avlt5. Design by FCD