MYYDÄÄN: MICHAEL Michael Kors Black Selma LG TZ Satchel

15 July 2016

DSC_5358_a_koko DSC_5351_a_koko DSC_5349_a_koko DSC_5338_koko_koko DSC_5361_a_koko DSC_5344_a_koko DSC_4914_a_koko DSC_4910_a_koko

Jaahas, nyt on kuulkaas niin että myyn mun MICHAEL Michael Korsin mustan Selma-laukun koossa L. Ostin kyseisen laukun 2014 Barcelonan MK-liikkeestä synttärilahjaksi itselleni, eli ihan aito laukku kyseessä. Kyseinen laukku on edelleen mielestäni tosi kaunis, mutta ei enää ihan sellainen jota haluan. Siksi hommasinkin joulun aikaan yhden toisen laukun. En tee kahdella mustalla saman kokoisella laukulla tässä elämänvaiheessa mitään, joten mielummin myyn Selman kuin jätän sen pölyttymään nurkkaan säilytyspussukassaan.

Laukku on todella hyvässä kunnossa pidetty ja vähän käytetty. Kulumia löytyy ainoastaan pohjan metallinapeista. Lisäksi tuossa yläsaumassa ja sivussa löytyy tollasta vaaleaa viivaa, joka on ympyröity tuossa yhdessä kuvassa. Niitä ei kuitenkaan huomaa ellei osaa etsiä. Selma on väriltään musta kultaisilla yksityiskohdilla ja sisäkangas on myös musta. Koko on L (mitat noin 33x24x15cm). Mun mielestä tuo on oikein mukavan kokoinen laukku, sisälle mahtuu iPad, järkkäri, lompakko, meikkipussi ja vielä vesipullokin. Ja muuta roinaa jota mulla aina tuppaa olemaan mukana. Sisältä löytyy yksi vetoketjullinen pikkutasku ja neljä pienempää taskua pikkuhiluille. Muuten sisusta on avoin, eli ei mitään väliseiniä. Lisäksi löytyy klipsu, johon saa esim avaimet tai lompakon kiinni.

Mukaan tulee kuvissa näkyvä olkahihna ja säilytyspussukka. Postitus Suomen sisällä onnistuu ja laukun voi myös noutaa Porista. Postikulut voidaan laittaa puokkiin.

Selma-laukun hinta uutena on about 360€ ja mä pyydän tuosta omastani 250€. Hinnasta voidaan kuitenkin vielä neuvotella :-)


Kiinnostuitko? Laita mulle sähköpostia annaviljalyydia@gmail.com niin jutellaan asioista tarkemmin!I'm selling my MK bag, but unfortunately this is for Finnish readers only.

Post a Comment

© 2avlt5. Design by FCD