01042016

01 April 2016

2 3 DSC_3510_a_koko 4 1


Spring has finally arrived in Tartu, and so has Kaubamaja's flower grannies. I love their beautiful flowers and I've already bought tulips twice.
I travelled to Finland last week and spent 3 whole days at my parents' place. I went horseback riding, hung out with my friends, and ate really good salmon (my dad makes the best baked salmon ever).
We are starting the dissections at school soon AND I AM SO EXCITED. It's something I've been waiting for ages. I even got my very first scalpels and tweezers, and they are so beautiful. Pretty old tho, but I still love them.


I love how spring gives me so much more energy, and I love how the days are longer. The sun rises earlier and sets down later. Spring is definitely my second favourite season, right after summer.


Kevät on vihdoin saapunut Tarttoon, ja niin myös Kaubamajan kukkamummot. Rakastan niiden kauniita kukkia ja olenkin jo ostanut tulppaaneja kahdesti.
Matkustin viime viikolla suomeen ja vietin kolme kokonaista päivää kotikotona. Kävin ratsastamassa, hengasin kavereiden kanssa ja söin isän tekemää (maailman parasta) uunilohta.
Me aloitetaan koulussa pian dissektiot JA MÄ OLEN NIIN INNOISSANI. Olen odottanut tätä ikuisuuden. Sain jopa jo mun ensimmäiset skalpellit ja pinsetit,  ja ai että miten kauniit ne ovatkaan. Vanhat, mutta silti niin ihanat.


Rakastan sitä miten kevät antaa niin paljon lisää energiaa. Sitä miten päivät ovat paljon pidempiä, aurinko nousee aiemmin ja laskee myöhemmin. Kevät on ehdottomasti mun toiseksi lempivuodenaika, heti kesän jälkeen.

2 comments

  1. Oi että miten ihania kuvia, kauniin keväisiä ja värikkäitä! Pidän kirjoitustavastasi, ja blogin ulkoasu on harmooninen sekoitus värejä ja yksinkertaisuutta. Liityin heti paikalla lukijaksi, enkä malta odottaa uusia postauksia.

    http://what-a-lotta-fun.blogspot.fi/

    ReplyDelete

© 2avlt5. Design by FCD