1/365

01 January 2016

IMG_2097_koko IMG_2036_koko IMG_2084_koko IMG_2042_koko https://www.flickr.com/photos/130984090@N07/23737188519/in/album-72157656998120473/ IMG_2095_koko IMG_2069_koko IMG_2099_koko IMG_2063_koko
Last night was fun.2015 was a good year. A very very very good year actually. I made new friends with amazing people, and I can't even put into words how thankful I am to have them in my life. I got into uni and moved to abroad all alone. I changed a lot as a person, and learned new things about myself. I learned that hard work pays off and that dreams can come true. But I also learned that you can't always be the best, and it is just fine. I learned that there is no such a time as "too late for studying." Nope, even 11pm is a perfect time for studying when the finals are coming. I learned that 5hrs of sleep per night is too little, but I can cope with it for a short period of time. I learned that it is possible to pass a test by learning everything by heart, without actually understanding anything about the subject (gotta love colloid chemistry & chemistry practicals). And I learned that it is possible to actually learn a huge amount of information in such a short time. So yes, 2015 was a great year. A very different compared to the previous ones, but definitely one of the greatest years so far.

Once again, I really want to thank all my readers for being there even when I haven't been an active blogger. I started this blog almost six years ago, and so many things have changed since then. My blog is a part of me, it has always been, and I kind of can't imagine my life without it. Sometimes I go through my old posts and remember all those tiny details about those days I had already forgotten. I feel like my blog is my public diary for my pictures and thoughts. Though I don't want to post anything too personal. As we all know - once you put something on the internet, it will always be there. But it is amazing to know that there are people who read my stuff and comment on it. It's really something. Thank you, you mean a lot to me.
Ja sinne taas meni yksi vuosi. Mutta jestas mikä vuosi 2015 onkaan ollut. Olen tutustunut niin uskomattoman ihaniin ihmisiin, ja miten onnellinen olenkaan saadessani heidät elämääni. Pääsin opiskelemaan ja muutin ekaa kertaa omilleni ja samalla ulkomaille. Kasvoin ihmisenä jälleen todella paljon, ja ymmärsin niin paljon kaikkea uutta. Opin, ettei aina voi olla paras, eikä edes tarvi olla. Opin ettei ole sellaista aikaa kuin "liian myöhäistä opiskelulle." Ehei, iltayksitoista on oikein hyvä aika opiskelulle kun lopputentit ovat aivan nurkan takana. Opin että 5h unta yössä on liian vähän, mutta että selviän sellaisilla unilla hetken aikaa. Opin että tentin voi päästä läpi kunnolla tajuamatta aiheesta mitään, opettelemalla vain kaiken ulkoa. Opin myös, että on mahdollista oikeasti oppia ja ymmärtää suuuuuri määrä tietoa todella lyhyessä ajassa. Vuosi 2015 oli mahtava vuosi, ja todella erilainen verrattuna edellisiin. Mutta hyvällä tavalla erilainen ja ehdottomasti yksi parhaista vuosista tähän asti.

Ja jälleen kerran, kiitos teille kaikille ihanille lukijoille siellä ruudun toisella puolella. Kiitos että olette siellä, vaikka en ole taaskaan ollut kovin aktiivinen bloggaaja. Aloitin tän blogin kuutisen vuotta sitten ja niin moni asia on muuttunut siinä ajassa. Blogi on aina ollut osa mua ja en jotenkaan edes osaa kuvitella olevani ilman sitä. Tavallaan. Lueskelen joskus vanhoja postauksia läpi ja muistan niistä ajoista asioita, jotka luulin jo unohtaneeni. Blogi on tavallaan julkinen päiväkirja kuville ja ajatuksille, vaikka en haluakaan postata mitään liian henkilökohtaista. Niinhän se menee, kun kerran lataa jotain internettiin, se on siellä aina. Mutta se on niin uskomattoman hienoa tietää, että ihmiset todella lukevat ja kommentoivat näitä mun juttuja. Se on upeaa. Joten kiitos teille, olette mulle tärkeitä.

Post a Comment

© 2avlt5. Design by FCD