@Tartu

11 August 2015

DSC_1029_a_koko DSC_1083_a_koko DSC_1021_a_koko DSC_1099_a_koko DSC_1086_a_koko DSC_1097_a_koko DSC_1019_a_koko DSC_1113_a_kokoDSC_1042_a_kokoDSC_1084_a_koko DSC_1110_a_kokoDSC_1071_a_koko DSC_1057_a_kokoDSC_1046_a_kokoDSC_1088_a_koko

Suurin osa mun tavaroista on jo Tartossa ja enää kaksi viikkoa niin mä menen perässä. Itse asiassa kahden viikon päästä olen jo ollut eka yön mun uudessa kodissa. Vielä en ihan osaa kutsua sitä kodiksi, lähinnä tuntuu että mulla on asunto Tartossa mutta koti Suomessa. Ja niinhän mulla toistaiseksi onkin, en ole vielä edes tehnyt muuttoilmoitusta. Tykkään kuitenkin Tartosta jo nyt todella paljon. Se on oikein mukavan kokoinen kaupunki, ja pyörällä pääsee kaikkialle helposti ja nopeasti. Arkkitehtuuri on todella kaunista ja ruoka edullista. Maitorahka myydään hassuissa tuubeissa, mutta maku on silti hyvä. Hedelmät ja vihannekset tuntuu olevan puolet halvempia kuin Suomessa, ja huhujen mukaan myös luonnonkosmetiikka olisi edullisempaa Tartossa. Tarttoon lentää Helsingistä 40min ja laivalla pääsee kätevästi Tallinnan kautta.
Asunnossa on kaikki muu valmista, mutta matot ja vaatekaappi puuttuu. Keittiön kaapissa on mua odottamassa muunmuassa jo muutama purkki tonnikalaa, öljyjä, kaurahiutaleita ja riisiä. Niin ja onhan siellä jo hammasharja ja -tahnakin.

Musta tuntuu että tulen viihtymään Tartossa todella hyvin. Ollaan jo oltu yhteyksissä luokkakamujen kanssa ja odotan innolla että tavataan. Odotan sitä, että pääsen vihdoin opiskelemaan ja ottamaan askeleita kohti tulevaisuutta. Ai että mä odotan sitä, ja tätä kaikkea. Kuitenkin haluaisin pysäyttää ajan kulun hetkeksi, en halua kahden viimeisen viikon menevän näin nopeasti. Juuri nyt on niin niin hyvä olla, juuri tässä hetkessä.

Post a Comment

© 2avlt5. Design by FCD