Onnellisuutta

24 March 2014


Kuuntelin tän biisin eka kerran ja aloin poraamaan koska oon niin onnellinen, hah. Oon onnellinen, koska ylppärit on ohi ja kaikki on vaan niin hyvin just nyt. Koko lukion ajan mä ootin varsinkin fysiikan kirjotuksia ihan kauhulla, mut nyt nekin on takan. Perjantaina alko kesäloma (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ja otin koko viikonlopun lomaa kaikesta opiskeluun liittyvästä. Kävin perjantaina kaupungilla äipän kanssa syömässä ja ostin itelleni vihdoinki kunnon arskat. Illalla menin leffaan kavereiden kanssa ja istuttiin vielä kahvilla hetki sen jälkeen. Lauantaina olin päivän töissä, illalla Pauliina tuli meille yöks ja vuokrattiin pari leffaa ja tehtiin ruokaa. Sunnuntaina olin iltavuorossa ja päivällä tuli sellanen inhottava tunne et pitäis lukee, mut muistutin itelleni et eiiiiiii, nyt pitää vaan rentoutua ja olla hetki miettimättä mitään kouluun liittyvää.
Tänää kuitenkin pitää taas alkaa miettiä opiskelua, koska pääsykokeisiin on vaan vähän reilu 2kk ja pakko alkaa oikein kunnolla lukea. Ei silti, en usko et pääsen ekalla sisään mut ei se mitään. Oon jo vähän suunnitellut välivuodelle sisältöä ja sen oon päättänyt, etten halua koko vuotta pysyä Suomessa. Lisäks mulle tulee nyt töihin lisää tunteja viikkoon ja pysyn työllistettynä kesäkuun loppuun asti eli tylsää ei tuu olemaan :---)

Ja hei anonyymi joka kyselit tästä tragus+kuulokkeet-jutusta! Mä ainakin pystyn jo ihan normisti käyttämään kuulokkeita (käytän sellasia jossa se kuuloke homma tungetaan korvaan sillee jännästi, en tiiä mikä sellasen nimi on, koska sellaset normaalit lättänät napit ei oo oikein ikinä pysynyeet mun korvissa :---D) ja ne pysyy hyvin korvissa juostessakin :----)

6 comments

 1. missä oot töissä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon töissä yhessä pienessä Salessa! :---)

   Delete
 2. mihin haet opiskelemaan? :)

  ReplyDelete
 3. Pakko jättää kommenttia! Mikä mahtava typykkä ja muikea bloginen, olen seuraillut sua jo pidempään ja tykkään vain edelleen! ps. hyvältä näyttää haukkarinkin suhteen.. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oooiii vitsi tää sun kommentti oli ihanin ikinä, kiitos!!! ♥:---) Ja hahah kiva kuulla, vielä olis kasvuvaraa ;-)

   Delete

© 2avlt5. Design by FCD