tragus&double helix

26 February 2014On kolmenlaisia lävistyksiä. Sellasia jotka ei iske muhun yhtään, sellasia jotka on hienoja mut mitä en itelleni ottais. Ja sitten on sellasia, jotka on niin upeita että ne on pakko saada. Korvien rustolävistykset on mulle näitä jälkimmäisiä. Sillon kun hankin ekan ruston päätin heti, että se ei jää viimiseks. Eilen kävin rei'ittämässä toiseen korvaan traguksen ja toiseen vanhalle helixille kaveriksi toisen. En jaksa odottaa et double helix parantuu niin voin vaihtaa siihen pienet renkaat! Luulin että traguksen otto sattuis, mut se ei oikeasti sattunut melkein yhtään. Nyt ajattelin kattoa vielä pari jaksoa Sons of Anarchya (paras sarja ikinä!!!) ja sitten nukkumaan. Seuraavat pari viikkoa menee ylppäreihin lukiessa ja koko ens viikko tenteissä juostessa, joten musta ei varmaan kauheesti kuulu mitään. Apuaaaaaa.

6 comments

 1. miten nopeesti sulla noi rustolävistykset on parantunu? ja pystytkö ton traguksen kanssa käyttää nappikuulokkeita musan kuuntelussa ja silleen? varsinki ku noi tragukset on vaan niin khoolei, et tekis mieli ottaa itellekki sellanen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi eka parani täysin josain muutamassa kuukaudessa, tosin korun vaihto vähän ärsytti sitä. Ekan kuukauden jälkeen ei se enää kipuillut tai mitään (tai ekan parin viikon jälkeen), mut siitä tuli kuitenkin vielä välillä sitä kudosnestettä :----D Nyt nää kaks uutta on ollu mulla pari päivää ja tragus ei oo yhtään kipeä eikä turvonnut, mut toinen on aika arka ja toissayönä vuos ihan himona verta... :---D Ja en oo vielä kokeillut kuulokkeita tän traguksen kanssa ettei sinne mee mitään pöpöjä, mut uskon että kunhan vaihtaa lyhemmän tapin/työntää tota tappia ulos niin pitäis onnistua :---) Ja tykkään kans tästä traguksesta tosi paljon, se on niin pieni ja nätti!

   Delete
  2. okei, kiitti vastauksesta :D ja joo, se tragus kyl on ja kattoo jos vaik 18-v. syndejen kunniaks ottasinki sellasen :3

   Delete
  3. Kuulostaa hyvältä (---:

   Delete
 2. miten voi vaihtaa ton traguksen tappia? oon yrittäny vaihtaa mutta se kestää ja sattuu:/ kerrotko jotain vinkkejä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho tää oli mennyt näköjään roskapostilootaan, pahoitteluni! Mutta en osaa valitettavasti auttaa, en oo vielä ite vaihtanut tohon korua :---/ Luulisin että lävistysliikkeessä voi käydä vaihtamassa korun. Kannattaa kuitenkin oottaa et se lävistys on kunnolla parantunut ettei tuu mitään rustopatteja tms :----)

   Delete

© 2avlt5. Design by FCD