Taas lähti...

02 February 2014
...senttejä tukasta nimittäin. Laitoin myös vähän raitoja jee.
Välttelin tänää lahjakkaasti ylppäreihin lukua ja luin joululahjaks saamani The Fault In Our Stars-kirjan. Juma se oli hyvä, pillitin viimiset sata sivua ja oli aina välillä pakko lopettaa lukeminen kun en kyynelten takaa nähnyt mitään. Ja piti mennä niistämään, snif. Jos ette ole vielä lukeneet tota, niin LUKEKAA SE HETI. Ette kadu. Täytyis tässä tilata kanssa hierojalle aikaa kun on vetänyt taas vaihteeks selkä ja reidet niin jumiin. Viimeks kävin hierojalla joskus keväällä ja sillonkin vaan penikoiden takia (puristin hierontapöytää rystyset punasena ja vedet silmissä heh). Pitäis ryhdistäytyä ja ettiä sopiva paikka mihin mennä about kerran kuussa. Välttyis ainakin pahimmilta jumeilta. Mut hei hyvää helmikuun alkua kaikille, menkää laskettelemaan ja tekemään lumienkeleitä ja pulkkamäkeen ennen kuin lumet sulaa! Itse en oo kerinnyt tekemään vielä mitään noista, mut vielä kerkee (ehkä).

4 comments

 1. Mitä tossa kirjassa tapahtuu ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se kertoo tytöstä, jolla on syöpä. Tyttö tapaa pojan ja siitä tarina rullaa sitte eteenpäin. Enempää en paljasta, kannattaa lukea tää :-)

   Delete
 2. Aaaaa musta on niin kiva että suomessakin jotkut on lukenu ton kirjan! Luin sen viime vuonna ja se on ehdottomasti yks parhaista kirjoista mitä oon koskaan lukenut, tarkotuksena ois lukea se nyt keväällä uudestaan kun siitä tulee leffa nyt kesällä (trailerikin itkettää jo itsessään...) Onhan toi tullut suomeksikin, mutta suosittelen silti tota englanninkielistä versiota jos yhtään kieltä osaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo se oli niin huippu!! Katoin kans ton leffan trailerin ja ootan innolla, vaik ajattelinkin päähenkilöt ihan eri näkösiksi. Ja enkunkieliset kirjat on muutenki ihan parhautta! Niissä samalla tulee uutta sanastoo ja muutenkin saa tuntumaa siihen kieleen :--D

   Delete

© 2avlt5. Design by FCD