霊感

10 December 2013

X

Moi taas pitkästä aikaa...................... On tapahtunut taas paaaaaljon kaikkea. Olin Tukholmassa kavereiden kanssa, alotin taas lukemaan kirjotuksiin, sain töitä ja mikä parasta oon nyt ihan selvillä mun tulevaisuuden suunnitelmista! Tai ainakin melkein, nyt tiedän että en haekaan toiselle puolelle Suomea, vaan Turkuun! Aaaa oon niin ilonen, koska alunperin ajattelin taktikoida ja hakea syrjäsempään jos olis helpompi päästä sisään ja vaihtaa sit myöhemmin yliopistoa. Kävin tänää kuitenkin jutskaamassa opon kanssa ja todettiin että kaikkiin kaupunkeihin on suht samanlaiset sisäänpääsyprossat, eli meikä yrittää Turkuun. Ehkä musta tulee turkulainen taas uudestaan, peukut pystyyn :---) Siinä samalla katottiin että mulle tulee kaikki kurssit kuntoon (huh onneks tulee, oon lähinnä elänyt siinä toivossa että oon suorittanu kaiken mitä piti ja onneks olenkin) ja jos (kun) nyt vielä näistä kirjotuksista selviän, niin mulla on tänä keväänä valkolakki päässä! Aion nyt puristaa ittestäni kaikki mehut niin ylppäreitten, pääsykokeiden ja töiden suhteen, koska ens heinäkuussa tää kaikki palkitaan ehkä upeimmalla jutulla ikinä. Lähdetään kahden kaverin kanssa vähän isommalle matkalle, mut kerron siitä lisää sit kun se on lähempänä ;---)
Mut fakta on se, et lukio on ihan pian ohi. Toisaalta oon tosi ilonen ja odotan tulevaisuutta koska sillä on niin paljon annettavaa (tottakai myös vähän pelottaa mut se on ihan ok), mut oon silti niin surullinen. Lukio on ollut mun tähänastisen elämän ehdottomasti parasta aikaa. Oon tutustunut niin mielettömän ihaniin ihmisiin et huhhuh! Itkin jo viime kevään kevätjuhlassa lakituksia katsellessa, itkin nyt itsenäisyysjuhlien lakituksessa ja tuun itkemään ihan törkeesti meidän omassa lakituksessa. Täytyy satsata meikkiin, joka pysyy naamassa vaik mitä kävis... Mut nyt ollaan tässä hetkessä ja vielä on edessä vaikka mitä. On penkkarit, abiristeily ja tän vikan jakson kurssit. Nyt vaan pitää nauttia joka hetkestä ihan täysillä :--)

2 comments

  1. kuulostaapa hyvältä! ja suosittelen todellakin nautiskeleen noista lukion viimesistä jutuista, koska omalla kohdallani ne oli ainakin just ne parhaimmat :-) tsemppiä kirjotuksiin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaah nautiskelen tai ainaki parhaani yritän! :---) Ja kiitos paljon!!

      Delete

© 2avlt5. Design by FCD