Ruisrock 2013

10 July 2013

Hahhahha, huomasin vasta myöhemmin et yhen mun kännykän etukameralla otetun kuvan taustalta löytyy tällanen... :-----D Terveisiä vaan herralle, vaikka tuskin tulee koskaan mun blogiin eksymään :--D

Moikka kaikille! Olin sunnuntaina Ruisrockissa Turussa ja oli huippu reissu! Ensin mun piti mennä kavereiden kanssa Summer Upiin, mut se vähän kaatu kun kaikilla oli töitä, majotuksen kanssa olis tullu ongelmia sun muuta. Sillon sain kuulla että Macklemore on tulossa Ruissiin ja olin ihan fiiliksissä, mut kukaan muu ei oikein ollut joten hautasin idean harmissani. Vähän myöhemmin tuli puhetta toisten kavereiden kanssa Ruissista ja päätettiin Pauliinan kanssa et ihan sama, me mennään kattomaan Macklemorea & Ryan Lewistä vaik mikä olis! Ja onneks mentiin, oli ihan mieletön keikka. Loppujen lopuks oltiin tokarivissä kavereiden kanssa ja nähtiin myös Cheek ja J. Karjalainen. Haloo Helsinkiä katottiin parin sekunnin ajan, ohikulkumatkalla nähtiin yhtä bändiä jonka nimeä en muista. Ja illalla tanssahdeltiin hetki Biffy Clyron tahtiin.
Sillon sunnuntai aamuna mentiin kavereiden kyydillä Turkuun, missä tavattiin muut. Käytiin syömässä Rossossa aamupalaa ja kierreltiin hetki keskustaa. Kaupattiin samalla myös parin kaverin ylimääräsiä lippuja Ruissiin, koska nää oli saanu VIP-passit ja näin ollen molemmilta oli jäänyt ylimääräset liput.
Kun illalla Macklemoren jälkeen istuttiin siinä tyttöjen kanssa iltaa poikien harhaillessa muualla, jotkut italialaiset/ranskalaiset miehet tuli ottamaan meidän kanssa miljoona kuvaa. Jotenkin näiden tyttöjen kanssa onnistutaan aina saamaan peräämme vähän vanhempia herrasmiehiä kameran kanssa.....
Yöllä ajettiin kotiin päin kahella autolla ja pysähdyttiin johonkin ABC:lle iltapalalle. Haettiin kaupasta ruuat ja mentiin parkkikselle syömään. Otin vahingossa ABC:ltä sellasen pienen hopeisen kahvilusikan mukaan, hups... :---D Nukkumaan pääsin neljän aikaan aamulla ja uni maitto niin hyvin että huh huh!
Oon ilonen että tuli tuollakin käytyä, eikä harmita yhtään että meni 80€ yhen päivän lippuun! Menisin vaikka heti uudestaan! Nyt seuraavana keikkana on Muse parin viikon päästä ja elokuussa suuntana on Weekend Festival. Kivaa tulee olemaan! :---)

Psssst, oon tänää käynyt läpi noita teidän blogeja (oon kipeenä, nyyhkis) ja niistä yritän väsätä postauksen vielä tän viikon aikana :--)

2 comments

  1. Oiii, ihana toi banneri! <3 Love it!


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    ReplyDelete

© 2avlt5. Design by FCD